ANEMONE HORSE TRUCKS, UW MOBILITEITSPARTNER IN DE PAARDENSPORT

24 jun. 2020 · EDS

In 2018 is Anemone Horse Trucks verkozen tot winnaar Hippische Toeleverancier van het jaar 2018 . Niet gek, want Anemone Horse Trucks is de mobiliteitspartner in de paardensport. Het EDS-team vervoert hun eigen paarden al jaren met grote tevredenheid met paardenwagens van Anemone.

Wat zijn de mogelijkheden bij Anemone Horse Trucks?
U kunt bij Anemone Horse Trucks terecht voor nieuwe en gebruikte paardenauto’s uit voorraad of op maat gemaakt. De collectie varieert van 2-paards auto’s – geschikt voor het B-rijbewijs – tot grote paardentrucks met een luxe living. De voorraad is te bezichtigen op www.anemone.nl, maar ook in de showroom te Scherpenzeel.

Hier kunt u de auto’s uitgebreid bekijken, proberen en vergelijken. De verkoopspecialisten helpen u graag met een scherp leasevoorstel en verzekeringsvoorstel van uw toekomstige paardenauto. Tevens staat de servicemedewerkers in de werkplaats klaar om uw paardenauto in optimale conditie te houden. U kunt bij Anemone terecht voor onderhoud, 24-uurs service en APK.

Wist u dat het ook mogelijk is om een paardenauto bij Anemone te huren?
Horse Trucks for Rent.com beschikt over grote en kleine paardenauto’s, welke u voor korte en lange termijn in Nederland en in het buitenland kunt huren.

© 2023 Excellent Dressage Sales All rights reserved | Website by Mediaprimair

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie