ONLINE UW TOPPAARD KOPEN: HOE WERKT DAT?

30 mrt. 2020 · EDS

U heeft het wellicht gelezen: Excellent Dressage Sales gaat door! In verband met de maatregelen van de Nederlandse overheid omtrent het Corona-virus kan de veiling helaas niet plaatsvinden op de gebruikelijke wijze. Wij zijn echter blij dat we de veiling in een andere vorm, namelijk als online veiling, kunnen aanbieden. Zo krijgt u alsnog de kans om in bezit te komen van een zeer getalenteerd dressuurpaard.

Collectie
De paarden uit de collectie zijn zorgvuldig voor u geselecteerd. Van elk paard is er informatie en beeldmateriaal te vinden op onze website. Mocht u meer informatie willen over de keuringsrapporten of, onder strikte voorwaarden van de overheid, een paard willen bezichtigen, dan kan u contact opnemen via info@excellentdressagesales.com of 06-26360196.

Online bieden
U kunt  u dit jaar enkel online of telefonisch een bod uitbrengen op een paard. Dit maakt dat u waar ook ter wereld kunt bieden. Vanaf dinsdag 14 april wordt de collectie online aangeboden en openen de biedingen. Op zaterdagavond 18 april sluit de veiling en kunt u niet meer bieden. Bij interesse in een paard heeft u tijdens de duur van de veiling, dus vijf dagen lang, de mogelijkheid online een bod te doen.

Voordat u kunt bieden tijdens de online EDS-veiling, dient u zich eerst te registreren. Na registratie kunt u de veiling op de voet volgen. Aftelklokken geven continu aan hoeveel tijd u nog heeft om een bod uit te brengen.

Registreren
Zonder registratie is het niet mogelijk om een bod uit te brengen. Registreren is mogelijk via www.online.excellentdressagesales.com. U hoeft alleen de aanwijzingen op het registratiescherm te volgen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail om uw account te activeren.

Registreren is gratis!

Inloggen
Zodra uw account geactiveerd is, kunt u met uw gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. U bent klaar om te bieden!

Let op, bewaar uw gebruikersnaam en wachtwoord goed, zodat u op elk gewenst moment van de dag in kan loggen.

Bod plaatsen
Mis uw kans niet en log vooraf in. U kunt alleen bieden als u geregistreerd en ingelogd bent. U kunt uw bod plaatsen door het bedrag in te voeren of door op de plus-button te klikken. Klik vervolgens op ‘Plaats bod’ om uw bod definitief te maken.

Stapsgewijs

  1. Registreer u via online.excellentdressagesales.com
  2. Bevestig uw account via de mail
  3. Log in op online.excellentdressagesales.com
  4. Plaats bod (vergeet niet de algemene voorwaarden te accepteren)

Lukt het niet of heeft u vragen over de registratie of het inloggen, dan kan u contact opnemen met de organisatie van Excellent Dressage Sales (info@excellentdressagesales.com).

Vragen over de veiling?
Heeft u vragen over de collectie, de keuringen van de paarden of de veilingvoorwaarden, dan kunt u contact opnemen met het EDS team via info@excellentdressagesales.com of 06-26360196.

Wij wensen u een prettige veiling en hopen dat na 18 april uw droompaard bij u op stal staat.

© 2023 Excellent Dressage Sales All rights reserved | Website by Mediaprimair

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie