DE EERSTE VEULENS UIT DE COLLECTIE STAAN LIVE!

23 jun. 2021 · EDS-Prinsenstad foal auction 2021

In juni zijn er al verschillende succesvolle selectiedagen georganiseerd, en ondanks dat er op 14 en 16 juli nog twee selectiedagen gepland staan, presenteren we deze week al de eerste acht veulens uit de EDS-Prinsenstad veulencollectie. Bekijk deze veulens hier.

Droomcollectie
Tot nu toe spreekt het EDS-team van een echte droomcollectie. “Elk jaar hebben we veel kwaliteitsvolle veulens in de veiling op kunnen nemen, maar dit jaar is echt bijzonder. We hebben veulens opgenomen van diverse vaderdieren en allemaal bewegen ze met zeer veel kwaliteit. Het is voor ons echt een droomcollectie.”

Eerste acht veulens
Bij de eerste ach veulens die online zijn gekomen, zijn direct een paar opvallende namen te vinden. Vorig jaar bleek de hengst Livius hofleverancier van de topveulens uit de collectie en ook dit jaar heeft hij er weer verschillende talentvolle nakomelingen in de collectie zitten. Een van deze nakomelingen is het chique merrieveulen Rebel Star (Livius x Oscar), die voort komt uit de sportieve Bryolieta-stam.

Naast Rebel Star, valt ook de stoere Radetzky (Johnny Depp x Rousseau) op. Dit aansprekende hengstveulen is de zoon van de elite, prestatie merrie Cyberty, die tevens de volle zus is van de aangewezen Lichte Tour hengst Harmony’s Wiebert.

Wilt u een veulen die een prachtig model heeft, zeer goed beweegt én voortkomt uit een prestatie stam, bekijk dan zeker Royal Edition A. (Blue Hors Monte Carlo TC x Florencio). Dit zeer knappe hengstveulen beweegt met veel afdruk en souplesse. Niet gek, want moeder Hot Shot A is Z2 geklasseerd én is de volle zus van de bekende Illusion A, die als 4-jarige de VSN troffee won en 4e werd in de Pavo Cup.

Selectiedagen op 14 en 16 juli
Heeft u een veulen dat zeker niet mag ontbreken in de droomcollectie van 2021? Meld u veulen dan aan via het online aanmeldformulier. Deelnemen aan een selectiedag is kosteloos. Uw veulen wordt tijdens deze dag beoordeeld en u krijgt direct te horen of uw veulen opgenomen wordt in de collectie.

Voor vragen over de collectie of over de selectiedagen, kunt u mailen naar info@excellentdressagesales.com of bellen naar EDS-teammember Joep Schellekens (06 26 36 01 96).

© 2022 Excellent Dressage Sales All rights reserved | Website by Mediaprimair

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie