DE EERSTE VEULENS ZIJN GESELECTEERD VOOR DE EDS-PRINSENSTAD ONLINE VEULENVEILING!

5 jun. 2020 · EDS

Deze week vond de eerste EDS-Prinsenstad selectiedag plaats in Heerewaarden. Op de zonnige middag werden meerdere veulens voorgesteld aan het EDS-team. Tien veulens werden deze dag geselecteerd voor de EDS-Prinsenstad online veulenveiling.

Mix van jonge en bewezen vaderdieren
Opvallend veel veulens op de selectiedag waren nakomelingen van jonge hengsten. Nakomelingen van Lennox, Fürst Dior, Jameson RS2 en Kiento vielen positief op bij het EDS-team en wisten dan ook een plaats te bemachtigen in de collectie. Toch betraden ook meerdere veulens van bewezen hengsten de piste. Waarbij de nakomelingen van Vivaldi en Geniaal collectie waardig zijn bevonden.

Volgende selectiedagen
Na deze succesvolle selectiedag kijkt het EDS team uit naar de volgende selectiedagen. Deze dagen vinden plaats op donderdag 11 juni in Hooge Mierde, zaterdag 13 juni in Oud Beijerland, donderdag 18 juni in Eibergen en Gieten, vrijdag 19 juni in Heerenveen en Warmenhuizen en zaterdag 27 juni in Heerewaarden. Heb jij een veulen dat je wil presenteren op een van de EDS-selectiedagen? Opgeven kan via het online aanmeldformulier of door contact op te nemen met Joep Schellekens (06 26 36 01 96).

Eerste veulens uit de collectie binnenkort online
Tijdens de EDS-selectiedagen worden de geselecteerde veulens direct op de foto en video gezet, waardoor binnenkort de eerste veulens uit de collectie al online komen te staan. Houdt onze website en social media kanalen in de gaten voor meer informatie over de collectie.

© 2023 Excellent Dressage Sales All rights reserved | Website by Mediaprimair

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie