EDS SELECTIEDAGEN 2022 GROOT SUCCES

10 feb. 2022

Deze week stonden de laatste twee selectiedagen op de planning voor Excellent Dressage Sales 2022. Het EDS-team reisde deze week af naar Academy Bartels in Hooge Mierde en  Hengstenstation van Uytert in Heerewaarden om dressuurtalent te scouten voor de online EDS veiling die eind maart gaat plaatsvinden. 

Veelbelovend talent
Ook dit jaar is het EDS-team weer uiterst tevreden met de paarden die zij hebben geselecteerd voor EDS tijdens de selectiedagen. Elk jaar opnieuw is het streven om een zorgvuldig samengestelde en complete collectie te presenteren. Daar zijn we dit jaar wederom in geslaagd, aldus het EDS-team. “Iedere koper heeft andere wensen en deze lopen vaak uiteen. Dat maakt dat je als team er naar streeft om een goedgevulde portefeuille met paarden te hebben. Waar voor ieder wat wils bij zit” vertelt Joop van Uytert.

Het uitgangspunt van het EDS-team is om te selecteren op kwaliteit en gezondheid en een breed scala aan opleidingsniveaus aan te bieden. Van een goede driejarige tot schoolmaster of een paard voor de Subtop, Prix St. Georges en Grand Prix. Dát is wat de veiling aantrekkelijk maakt. Ook heeft iedereen een verschillend budget en in het verleden is al gebleken dat er ook qua prijs voldoende aanbod is.

Opname dagen
Komende week staan de opnamedagen op de planning. Tijdens deze opnamedagen worden video’s en foto’s gemaakt van de paarden die zijn opgenomen in de collectie van EDS 2022. Dit gebeurt op de locatie van Academy Bartels in Hooge Mierde en uiteraard worden er volop voorbereidingen getroffen om de paarden zo optimaal mogelijk te kunnen presenteren op deze dagen.

Collectie online
Nadat al het beeldmateriaal zorgvuldig is geselecteerd, wordt het eerste deel van de collectie eind februari online geplaatst. Vanaf 11 maart is de volledige collectie van 2022 online te bekijken. Wanneer u geïnteresseerd bent in één of meerdere paarden, dan kunt u een afspraak maken met de organisatie om de paarden te bezichtigen en/of te berijden. Neem contact op met de organisatie om een afspraak te maken, telefonisch + 31 (0)13-5091666 of per e-mail info@excellentdressagesales.com.

© 2022 Excellent Dressage Sales All rights reserved | Website by Mediaprimair

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie