EDS ONLINE VEILING GESTART

14 apr. 2020

Vanochtend is de EDS online veiling gestart! Verrassend veel mensen hebben zich al geregistreerd voor de online veiling en de eerste biedingen zijn al binnen. Heeft u zich nog niet geregistreerd en wilt u wel graag bieden? Registreren kan nog steeds! Ga naar online.excellentdressagesales.com en meld u aan.

Spannend
Om 11 uur kwamen meteen de eerste biedingen al binnen, waarmee de online veiling officieel van start ging. Komende dagen zal de spanning alleen maar verder oplopen, tot het eind van online veiling op zaterdagavond. Wilt u de veiling graag volgen en wellicht bieden op een van de paarden? Registreer jezelf dan en volg de veiling op de voet.

Eindtijden
Zaterdagavond sluit de veiling. Exacte sluitingstijden verschillen per paard, zodat bezoekers met interesse in meerdere paarden de mogelijkheid hebben tot het eind kunnen mee te bieden. De eindtijden zijn gekozen op basis van de catalogus volgorde. Deze zijn als volgt:

–              nummers 1   t/m 10 worden om 19.00 afgeslagen
–              nummers 11 t/m 20 om 19.30 uur
–              nummers 21 t/m 30 om 20.00 uur
–              nummers 31 t/m 40 om 20.30 uur
–              nummers 41 t/m 48 om 21.00 uur

Bij elk paard in de veiling vindt u daarnaast een klok die terug loopt. Ook hier kunt u terug vinden hoe lang u nog heeft om een bod te plaatsen.

© 2023 Excellent Dressage Sales All rights reserved | Website by Mediaprimair

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie