EDS VEULENS WORDEN ZATERDAG AFGESLAGEN!

25 aug. 2020

Op dinsdag om 10 uur is de EDS-Prinsenstad online veulenveiling gestart. De 63 uitzonderlijk goede dressuurveulens en 2 zeer interessante embryo’s worden op zaterdagavond 29 augustus afgeslagen. Tot die tijd heeft men de tijd om een bod uit te brengen. Voorafgaand aan de veilingavond, hebben de fokkers van de veulens de gelegenheid gekregen om hun veulens op zaterdagmiddag nog een laatste keer te presenteren. Deze live presentatie is online te volgen via clipmyhorse.tv.

Live presentatie volgen via clipmyhorse.tv
Van 15:00 u tot 16:30u worden verschillende veulens door hun fokkers voor de laatste keer gepresenteerd. Elk aanwezig veulen wordt apart voorgesteld. Op deze manier hebben geïnteresseerden de kans om naast het bestaande beeldmateriaal extra informatie te verzamelen over de ontwikkeling van het veulen en de algemene indruk.

De gehele presentatie is live te volgen via clipmyhorse.tv. De volgorde waarop de veulens gepresenteerd worden, is gelijk aan de volgorde waarin de veulens geveild worden. In verband met de coronamaatregelen is het niet voor elke fokker mogelijk om met zijn of haar veulen aanwezig te zijn tijdens de live presentatie op zaterdagmiddag. Ook niet aanwezige veulens uit de collectie worden deze avond geveild.

Fantastische collectie
Eerder werd al gesproken over de uitzonderlijk goede veulens die terug te vinden zijn in de EDS-collectie. Allen hebben ze het talent van geen vreemde. Zo is Prima Donna (v. Lennox U.S.) de halfzus van de imponerende wereldkampioen Jovian van Andreas Hengstrand, komt Phlox (v. Glock’s Toto Jr) uit de Lichte Tour merrie Zinnya A, die eerder ook al het Lichte Tour paard Espresso bracht, en is Sandrino een zoon van de veelbesproken en zeer getalenteerde hengst Secret.

Bekijk hier de hele collectie!

Bied mee tijdens de online veiling
Om mee te kunnen bieden tijdens de online veiling dient u zich te registreren. Dit kan u doen via deze website onder de knop ‘aanmelden’. Nadat u uw gegevens heeft geregistreerd, ontvangt u een activatiemail. Het activeren van uw account is noodzakelijk om mee te kunnen bieden. Zodra uw account actief is, ziet u tijdens de veiling bij elk veulen hoe lang u nog mee kan bieden en wat het hoogste bod tot dan toe is.

Mocht u vragen hebben over uw registratie, dan kan u contact opnemen via info@excellentdressagesales.com.

© 2023 Excellent Dressage Sales All rights reserved | Website by Mediaprimair

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie