EDS VEULENVEILING WORDT ONLINE VEILING

30 apr. 2020 · EDS

Na het succes van de EDS online veiling op 18 april en door de nog geldende maatregelen vanwege het corona virus, heeft het EDS-team besloten om de EDS-veulenveiling door te laten gaan als online veiling. Deze online veulenveiling vindt plaats op zaterdag 29 augustus. Selectiedagen voor deze online veiling vinden plaats in juni op verschillende locaties in Nederland. Deze online veiling heeft interessante vernieuwingen voor zowel fokker als koper.

Effectief voor fokkers
Dit jaar is er gekozen voor een andere opzet van de selectiedagen. Elke fokker die zijn veulen voor wil stellen, brengt eenmalig zijn veulen naar een EDS selectiedag. Tijdens deze selectiedag wordt de fokker direct geïnformeerd of het veulen geselecteerd is. Daarnaast worden de geselecteerde veulens direct op de foto en video vastgelegd. Voorheen werd er nog een aparte dag georganiseerd voor de opnames, nu hoeft de fokker nog maar één keer met merrie en veulen te reizen.

Unieke extra beelden van exterieur en beenstanden
Het EDS-team vindt het erg belangrijk om een veulen op stand te zien, voordat ze overgaan tot een aankoop. Om deze reden wordt elk EDS- veiling veulen niet alleen in beweging vastgelegd, maar wordt er ook een 3D-video gemaakt, waarop het exterieur en de beenstand van het veulen goed te beoordelen is. Een uniek voordeel voor de koper ten opzichte van andere online veulenveilingen.

Meer informatie?
Bent u de fokker van een prachtig en goed bewegend veulen en heeft u interesse om dit veulen via de EDS online veulenveiling te verkopen? Bekijk dan hier hoe u uw veulen kan aanmelden voor een selectiedag.

De selectiedagen vinden vooralsnog plaats op:
– dinsdag 2 juni te Heerewaarden
– donderdag 11 juni te Hooge Mierde
– zaterdag 13 juni te Oud Beijerland
– donderdag 18 juni te Eibergen en te Assen
– zaterdag 27 juni te Heerewaarden.

Uiteraard wordt elke selectiedag georganiseerd volgens de op dat moment geldende adviezen en maatregelen van het RIVM.

© 2023 Excellent Dressage Sales All rights reserved | Website by Mediaprimair

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie