EERSTE GROEP PAARDEN VAN EDS COLLECTIE 2022 BEKEND

25 feb. 2022

Vanaf vandaag presenteert Excellent Dressage Sales in een aantal fases de brede collectie dressuurpaarden op de website. Op 26 maart wordt de complete collectie, bestaande uit zowel jonge, getalenteerde paarden tot en met Grand Prix gekwalificeerde paarden, online geveild.

Van Grand Prix paard tot jong talent

Het streven van het EDS-team is om elk jaar een zorgvuldig samengestelde en complete collectie te presenteren. Het uitgangspunt is dan ook om te selecteren op kwaliteit en gezondheid, en een breed scala aan opleidingsniveaus aan te bieden. Ook dit jaar presenteren we weer een divers aanbod aan dressuurtalent. Van een goede driejarige tot schoolmaster of een Grand prix paard, we hebben het. Neem bijvoorbeeld de 13-jarige schoolmaster Elton John (Johnson x Goodtimes), het jonge talent Newsation STMT (Sensation x Negro) of de 3-jarige Odyssee VN (Fürst Toto x Negro).

Primeur voor EDS

Dit jaar hebben we een primeur te pakken. Voor het eerst hebben we een pony toegevoegd aan de collectie. En wat voor één! Zijn naam is Sloot’s Sir Thor en hij is een 5-jarige goedgekeurde Welsh-hengst van Westerhuis Zorro en Heitrak’s Marvin. Een die opvalt met zijn voorkomen en optreden.

Bezichtigingen en/of test rijden

Wanneer u geïnteresseerd bent in één of meerdere paarden, dan kunt u een afspraak maken met de organisatie om de paarden te bezichtigen en/of te berijden. Neem contact op met de organisatie om een afspraak te maken, telefonisch + 31 (0)13-5091666 of per e-mail info@excellentdressagesales.com.

© 2022 Excellent Dressage Sales All rights reserved | Website by Mediaprimair

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie