EXCELLENT DRESSAGE SALES IN EEN AANGEPASTE VORM

24 mrt. 2020 · EDS

Excellent Dressage Sales (EDS) 2020 vindt op zaterdag 18 april plaats in een aangepaste vorm. Met de huidige maatregelen van de Nederlandse overheid naar aanleiding van het Corona virus, kan het evenement niet plaats vinden zoals u gewend bent. Mede door de grote belangstelling heeft het EDS-team besloten, over te gaan naar een online veiling. Informatie/keuringen van de paarden kunt u opvragen via info@excellentdressagesales.com of 06-26360196.

Er is een mogelijkheid, strikt conform de voorwaarden van de overheid, om op een aantal locaties de paarden te bekijken. De collectie is te zien op www.excellentdressagesales.com en wordt aangevuld met actueel beeldmateriaal. Vanaf dinsdag 14 april wordt de collectie online aangeboden en openen de biedingen. Op zaterdagavond 18 april sluit de veiling. Meer informatie over de procedure van de aangepaste veiling vindt u uiterlijk 31 maart op onze website.

© 2023 Excellent Dressage Sales All rights reserved | Website by Mediaprimair

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie