EXTRA SELECTIEDAG OP 23 JULI INGEPLAND!

18 jun. 2020 · EDS

In verband met de vele aanvragen voor de selectiedagen en om fokkers met een later geboren veulen ook de kans te geven om hun veulen te presenteren aan het EDS-team, is er besloten om een extra selectiedag in te plannen op 23 juli 2020 te Heerewaarden.

Selectiedagen in volle gang
De eerste selectiedagen hebben al plaats gevonden. Het nieuwe concept, waarbij fokkers direct horen of het veulen geselecteerd is en waarbij er direct foto’s en video’s worden genomen van de veulens, lijkt een succes. Fokkers zijn positief verrast door de rust en persoonlijke aandacht die gegeven wordt aan elk veulen op de selectiedag. Daartegenover is het EDS-team weer aangenaam verrast over de kwaliteit veulens die dit jaar voorgesteld worden.

Extra selectiedag eind juli
Regelmatig kregen we de vraag of er voor later geboren veulens een andere mogelijkheid is om geselecteerd te worden, dan het tonen van de veulens op een van de selectiedagen in juni. Het EDS-team vindt het echter belangrijk om alle veulens in real life gezien te hebben en zo goed te kunnen beoordelen. Om fokkers met een later geboren veulen toch tegemoet te komen, is er gekozen voor een extra selectiedag op 23 juli 2020 te Heerewaarden. Heeft u interesse om een veulen te presenteren op deze selectiedag? Meld u veulen dan hier aan of neem contact op met Joep Schellekens (06 26 36 01 96).

 

© 2024 Excellent Dressage Sales All rights reserved | Website by Mediaprimair

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie