RECAP VAN DE OPNAMEDAGEN, EERSTE PAARDEN UIT COLLECTIE VOLGEN DEZE WEEK

16 feb. 2022

De video- en fotodagen voor EDS zitten erop. Met een fantastische crew is er hard gewerkt om alle paarden perfect op beeld vast te leggen. Met tevredenheid kijkt het EDS-team terug op deze dagen. De paarden hebben zich allemaal top gedragen en hebben we op zijn of haar best kunnen vastleggen op beeld.

Komende dagen wordt er niet stilgezeten, maar wordt er wederom hard gewerkt. Al het geschoten en opgenomen beeldmateriaal zal zorgvuldig beoordeeld en verwerkt worden, waarnaar het daarna online geplaatst zal worden. Deze week presenteren we de eerste groep paarden uit de collectie van dit jaar en de volledige collectie zal online te bewonderen zijn vanaf 11 maart.

Ook dit jaar kunt u weer divers aanbod aan dressuurtalent verwachten, welke het EDS-team zorgvuldig heeft samengesteld tijdens de selectiedagen. Van een goede driejarige tot schoolmaster of een paard voor de Subtop, Prix St. Georges en Grand Prix. Wanneer u geïnteresseerd bent in één of meerdere paarden, dan kunt u een afspraak maken met de organisatie om de paarden te bezichtigen en/of te berijden. Neem contact op met de organisatie om een afspraak te maken, telefonisch + 31 (0)13-5091666 of per e-mail info@excellentdressagesales.com.

© 2022 Excellent Dressage Sales All rights reserved | Website by Mediaprimair

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie