AANMELDEN VOOR SELECTIEDAG EDS ONLINE VEULENVEILING

14 mei 2020 · EDS

Fokkers en veuleneigenaren kunnen veulens aanmelden voor de EDS online veulenveiling selectiedagen. Deze selectiedagen vinden plaatsen op verschillende dagen en op verschillende locaties in juni. Tijdens elke selectiedag is het EDS-team aanwezig om de beste veulens voor de collectie te selecteren. Er wordt gekeken naar het exterieur, de beweging en de afstamming.

Aanmelden en verloop selectiedagen
Het aanmelden van een veulen voor een selectiedag kan op meerdere manieren en is geheel kosteloos. De snelste mogelijkheid is het invullen van het online aanmeldformulier. Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met het EDS-team of een email te versturen.

Tijdens de selectiedagen worden de veulens door de fokkers of veuleneigenaren voorgesteld. Het EDS-team informeert de fokker vervolgens direct of het veulen opgenomen wordt in de collectie of niet. Als een veulen opgenomen wordt in de collectie, worden er tijdens de selectiedag nog professionele foto’s en video’s gemaakt van het veulen. Op deze manier hoeft een fokker maar één keer met merrie en veulen te reizen.

EDS online veulenveiling
Vorig jaar vond de EDS-Prinsenstad veulenveiling plaats bij Manege De Prinsenstad. Door de corona-crisis is het dit jaar helaas niet mogelijk om de samenwerking op die manier voort te zetten.
Hopelijk krijgt de prettige samenwerking met familie Duijndam na de corona tijd weer een vervolg en kunnen we samen het oorspronkelijke idee voort zetten.

© 2023 Excellent Dressage Sales All rights reserved | Website by Mediaprimair

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie