SELECTIEDAGEN VOOR EDS-PRINSENSTAD ONLINE VEULENVEILING BEKEND

22 apr. 2021 · EDS-Prinsenstad foal auction 2021

Fokkers en veuleneigenaren hebben weer de gelegenheid om hun veulen aan te melden voor de selectiedagen van de EDS-Prinsenstad online veulenveiling. Net als vorig jaar vinden de selectiedagen in juni op verschillende locaties in Nederland plaats. Het EDS-team, bestaande uit Joop van Uytert, Nico Witte, Tim Coomans en Joep Schellekens, is bij elke selectiedag aanwezig om de beste veulens voor de collectie te selecteren. Er wordt geselecteerd op exterieur, beweging en afstamming.

Data en locaties
In totaal worden er zes selectiedagen georganiseerd. Qua locatie is er een duidelijke spreiding over het land, zodat de veulens geen uren in de trailer staan.

Selectiedagen 2021

  • Dinsdag 1 juni    Heerewaarden
  • Woensdag 9 juni    Hooge Mierde
  • Zaterdag 12 juni  Oud Beijerland
  • Donderdag 17 juni  Eibergen & Gieten
  • vrijdag 16 juli Heerewaarden

Aanmelden en verloop selectiedagen
Heeft u een veulen dat u zou willen aanmelden voor een van de selectiedagen voor de EDS-Prinsenstad online veulenveiling? Dit kan snel en kosteloos door het online aanmeldformulier in te vullen. Daarnaast is het mogelijk om telefonische contact op te nemen het EDS-team of via een email meer informatie in te winnen.

Net als vorig jaar worden de veulens tijdens de selectiedagen eerst gepresenteerd, waarna de fokker direct op de hoogte gesteld wordt door het EDS-team of het veulen in de collectie opgenomen wordt. Ook de professionele foto’s en video’s om uw veulen goed te presenteren op de veilingsite worden direct gemaakt op de selectiedag. Zo hoeft u als fokker maar één keer met de merrie en het veulen te reizen.

EDS-Prinsenstad online veulenveiling 2020
Afgelopen jaar werd de EDS-Prinsenstad veulenveiling voor het eerst als online veiling georganiseerd en dat bleek een groot succes! Twintig veulens werden voor € 10.000,- of meer verkocht, met enkele uitschieters van € 25.000,- en meer. Pretty Perfect (v. Livius) werd in 2020 de veilingtopper. Dit sterk bewegende merrieveulen wisselde voor € 38.000,- van eigenaar. Ook de grote internationale interesse viel op. Vanuit 140 landen werd de veiling vorig jaar gevolgd en vanuit ruim 20 landen werd er daadwerkelijk een bod uitgebracht.

© 2022 Excellent Dressage Sales All rights reserved | Website by Mediaprimair

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie