MAAK NU JE AFSPRAAK VOOR EEN TESTRIT OP ÉÉN OF MEERDERE PAARDEN UIT DE COLLECTIE

16 mrt. 2021

Sinds vorige week staat de volledige 2021-collectie online. Bij alle paarden staan foto’s en video’s voor een eerste indruk, maar het is ook mogelijk om de paarden te bezichtigen waarbij er ook gereden kan worden. Het testrijden gebeurt met in achtneming van de corona-maatregelen en vanwege de rhino-maatregelen op de locatie van het paard.

Een afspraak maken kunt u door contact op te nemen via +31 (0)6-26 36 01 96 of door een e-mail te versturen naar info@excellentdressagesales.com. We kijken dan samen welke paarden uw interesse hebben en op welke dagen u deze paarden kan bezichtigen.

Mogelijkheid tot inzien van veterinaire keuringsrapporten

Bent u benieuwd naar de veterinaire rapporten van de paarden waar u interesse in heeft? Alle paarden uit de collectie zijn vooraf gekeurd, dus zijn er van alle paarden recente keuringsrapporten aanwezig. Het is mogelijk om deze rapporten in te zien, zodat u nog meer informatie heeft over de betreffende paarden.

Om een rapport in te zien kunt u contact opnemen via 31 (0)13 – 509 1666 of via info@excellentdressagesales.com.

Een bod uitbrengen

Wilt u een bod uitbrengen op één of meerdere paarden? Registreer u dan nu via Excellent Dressage Sales | Online veiling. Klik in het menu op ‘Aanmelden’, waarna u zich kan registeren. Na registratie ontvangt u een bevestigingsmail. Het is belangrijk om uw registratie via deze mail te bevestigen, anders wordt uw registratie niet opgeslagen.

Na registratie kunt u inloggen en vanaf dinsdag 23 maart een bod uitbrengen. Ook kunt u dan alle biedingen volgen die uitgebracht worden. Op zaterdagavond 27 maart sluit de online veiling. De eerste paarden worden afgeslagen om 18:30 uur. Vervolgens worden er elke 15 minuten zes nieuwe paarden afgeslagen, zodat u, bij interesse in meerdere paarden, tijd heeft om bij elk paard een bod uit te brengen.

 

© 2022 Excellent Dressage Sales All rights reserved | Website by Mediaprimair

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie