VERVOER JOUW KOSTBAARSTE BEZIT VEILIG

24 feb. 2021

Hoe vervoert u uw paarden? Waar een trailer 25 jaar geleden nog de meest gebruikte en meest veilige manier van paardenvervoer was, is dat het tegenwoordig zeker niet meer. Steeds vaker kiezen paardeneigenaren voor een grote paardenwagen met living of een tweepaardsauto. Anemone Horse Trucks, leverancier van deze wagens, laat weten: “We hebben mooie producten, die van de ene kant luxe zijn, maar van de andere kant noodzakelijk en onmisbaar. Onze klanten gaan met hun meest kostbare bezit op pad, dat moet zo veilig mogelijk verlopen.”

Met vertrouwen de weg op
U bent op weg naar huis en er gaat iets fout met uw auto. Vervolgens staat u met uw paarden aan de kant van de snelweg. Een grote nachtmerrie voor vele paardeneigenaren. Om met vertrouwen uw paarden te vervoeren, is een betrouwbare wagen een eerste vereisten, maar natuurlijk kan er ook dan altijd nog iets mis gaan. EDS-teamlid Tim Coomans: “Als je met je paard onderweg bent en er gebeurd iets, dan wil je geholpen worden. Anemone Horse Trucks heeft een eigen 24-uursservice. Ik als klant kan hun dag en nacht bereiken, dat geeft vertrouwen. Daarnaast vind ik de het mooi om te zien dat dit bedrijf zo in de huid van de klant kruipt en zelf met goede, veilige ideeën komt.”

Uw paard vervoeren zonder eigen vervoer
Heeft u een paard, maar gaat u niet vaak op pad? Of bent u tijdelijk in Europa voor het rijden van internationale wedstrijden? Dan is het aannemelijk dat u geen paardenwagen in eigendom heeft. Het huren van een paardenwagen, groot of klein, is dan een goed optie om comfortabel en veilig uw paard te vervoeren.

Het huren van een paardenwagen is financieel soms heel aantrekkelijk, daarnaast kan het snel geregeld worden. EDS-teamlid Joep Schellekens: “Regelmatig hebben wij internationale klanten die vragen naar vervoer voor de periode waarin zij in Nederland of Europa zijn. Wij raden dan vaak Horse Trucks For Rent.com. Deze dochteronderneming van Anemone Horse Trucks richt ze met de verhuur van grote wagens vooral op de buitenlandse klanten van over de hele wereld. De wagens worden afgeleverd in heel Europa en bieden hiermee de mogelijkheid om op een flexibele manier te genieten van de luxe en comfort van deze wagens. Ook voor mensen die voor een dag, weekend of week vervoer zoeken zijn er mogelijkheden bij Horse Trucks For Rent.com. Ideaal wat ons betreft.”

Welke paardenauto is voor u geschikt?
Bent u op zoek naar een tweepaardsauto of wellicht een grotere paardenwagen, maar twijfelt u nog wat het beste bij u past? Wellicht is het belangrijk dat de groom met een B-rijbewijs de wagen moet kunnen besturen, of is het juist van belang dat er ook hengsten of veulens in de wagen vervoert moeten kunnen worden? Op het YouTube-kanaal van Anemone Horse Trucks vindt u verschillende video’s waar eigenaar Stefan een kijkje achter de schermen van zijn bedrijf geeft en vertelt over alle paardenauto’s en opties. Ontdek zo welke wagen voor u geschikt is.

© 2022 Excellent Dressage Sales All rights reserved | Website by Mediaprimair

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie