Eindigde op

29 aug. 2020 20:30:00


Verkocht naar Nederland

Meld aan om te bieden & veiling te volgen

ABOUT

We bieden een bijzonder interessant embryo aan uit een van de topstammen van KWPN Fokkers van het Jaar Huub en Tiny van Helvoirt. Moeder Hubertje is de volle zus van Grand Prix Paarden Bonzanjo en Tango, die tevens goedgekeurd is bij het KWPN. Hubertje is ook de volle zus van NMK-kampioene Zhara-Obertje. Hubertje deed het op de keuringen ook heel goed. Met 90 punten voor haar draf haalde ze makkelijk het sterpredicaat binnen en eindigde ze zelfs op de 9e plaats in de finale van Nationale Merriekeuring. Ook in de sport liet de merrie, die de topcombinatie Jazz x Contango vertegenwoordigt, haar talenten zien. Ze is in het ZZ-Licht geklasseerd. Haar moeder O.Bertje bracht verder nog de Lichte Tour paarden Compas, Ferrari en Zhara-Obertje. Via haar dochters is ze grootmoeder van de goedgekeurde hengsten Happy Feet en Jheronimus.

Het embryo is de vierjarige Lord Europe, de Hannoveraanse premiehengst van Lord Leatherdale, die in Denemarken een goede test deed en inmiddels bij meerdere stamboeken is goedgekeurd. Via moederszijde voert de extra galopperende Lord Europe Nederlandse genen.

- Het embryo is uitgerekend voor 08/04/2021 en dient geboren te worden bij de huidige eigenaar.
- Het veulen dient 4 maanden na de geboorte opgehaald te worden bij de huidige eigenaar in België (omgeving Brussel).
- Het stalgeld voor het veulen bedraagt €7/dag te rekenen vanaf de dag van de geboorte tot het ophalen van het veulen door de nieuwe eigenaar.
- Uitzonderlijke veeartskosten (exclusief vaccinatie etc.) vanaf de geboorte van het veulen zijn voor rekening van de nieuwe eigenaar.
- De aankoop is niet onderhevig aan BTW.

 

INFORMATIE

Studbook KWPN

Voorwaarden

PEDIGREE

Lord Europe
Lord Leatherdale
Lord Loxley I
Fairless P
Basjen P
Boston
Lasjen P
Hubertje BH, vrl. keur sport
Jazz
Cocktail
Charmante
O.Bertje
Contango
Cordola

© 2021 Excellent Dressage Sales All rights reserved | Website by Mediaprimair

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie