Eindigde op

29 aug. 2020 20:10:00


Verkocht naar Duitsland

Meld aan om te bieden & veiling te volgen

ABOUT

We bieden een uniek embryo aan van kampioenshengst Jameson RS2 en de bekende merrie Renate-Utopia. Jameson RS2 won de titel op de KWPN Hengstenkeuring in Den Bosch en voegde vele overwinningen toe aan zijn nu al indrukwekkende palmares. Met zijn magistrale galop en geweldige drafmechanisme hoort Jameson RS2 bij de populaire hengsten van de afgelopen twee jaar. Zijn eerste veulens maken een hele goede indruk en doen in veel aan hun vader denken.

De nu 22-jarige Renate-Utopia is een dochter van topvererver Jazz en geniet vooral bekendheid als moeder van de preferente hengst Vivaldi, die tot de beste hengsten van Europa behoort. Haar oudste dochter Wiona-Utopia (v.San Remo) werd in 2006 gehuldigd als Nationaal kampioene van de driejarige merries en heeft het in de sport tot het ZZ-licht gebracht. Net als haar moeder is Wiona-Utopia al preferent. Dat geldt ook voor haar volle zus Zenzi-Utopia, waarvan de nakomelingen haar het prestatiepredicaat hebben bezorgd. De grootvader Ulft is van grote invloed geweest op de huidige dressuurfokkerij. De bekende Utopia-stam leverde veel excellente keuringspaarden, topsportpaarden, de Grand Prix-dressuurpaarden Interfloor Next One, Santos Utopia en de goedgekeurde hengsten Avignon, Overste en Radar.

- Het embryo is uitgerekend voor 12/04/2021.
- De 16 jarige draagmoeder dient uiterlijk 30/09/2020 opgehaald of elders gestald te worden, stallingskosten voor rekening van de koper. Borg van de merrie bedraagt € 350,-. De merrie is eventueel ook voor verkoop beschikbaar voor € 2.000,-. De merrie dient zonder verkoop uiterlijk 01/12/2021 teruggebracht te worden bij de eigenaar in Nederland (omgeving Someren). Bovenstaande bedragen zijn excl. 21% btw. 
- De aankoop van de embryo is onderhevig aan 9% BTW.

INFORMATIE

Studbook KWPN
BTW 9.00%

Voorwaarden

PEDIGREE

Jameson RS2
Blue Hors Zack
Rousseau
Orona
Atilinda M
Negro
Tilinda M
Renate-Utopia ster pref prest d-oc
Jazz
Cocktail
Charmante
Darla-Utopia
Ulft
Warla-Utopia

© 2021 Excellent Dressage Sales All rights reserved | Website by Mediaprimair

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie