Eindigde op

21 aug. 2021 18:30:00


Verkocht naar Nederland

Meld aan om te bieden & veiling te volgen

ABOUT

De moeder, de groot- en de overgrootmoeder van Rebel Star kwamen uit in de Z-dressuur. Een sportieve familie (Bryolieta-stam, Merrielijn 48, fokfamilie 147). Daarnaast brachten haar groot- en overgrootmoeder nog meer Z-paarden, waarmee ze het prestatiepredicaat verdienden. Ook het Grand Prix-dressuurpaard Evita Gonda (v. Johnson) komt uit deze familie. 
Vader Livius maakte in het verrichtingsonderzoek indruk met zijn aanleg (met een 9 voor rijdbaarheid en 84,5 punten) en deed dat vorig jaar met zijn eerste jaargang puike veulens, die opvielen met hun lichtvoetige manier van bewegen, hun houding en rassige types. Livius, met zijn opeenvolgende moedervaders en tevens topverervers Bordeaux, Vivaldi, Nimmerdor, Aktion, tezamen met de interessante moederlijn van Rebel Star, vormen het sport- en fokpotentieel van dit stoere merrieveulen. 

INFORMATIE

Geboortedatum 11-04-2021
Geslacht Merrie
Kleur Bruin
Studbook KWPN

Voorwaarden

PEDIGREE

Livius
Bordeaux
United
Venna
Blueberry-Utopia
Vivaldi
Lady-Utopia
Evil Girl VDM
Oscar
Wolfgang
Berania
Tindaya Gonda
Ronaldo
Indirah-Gonda
Bekijk pedigree

© 2021 Excellent Dressage Sales All rights reserved | Website by Mediaprimair

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie